Inchecken

30 / mei

Uitchecken

01 / juni

Volwassenen

UpdateWij zijn onze site up to date aan het brengen.  Gelieve geduldig te zijn om de laatste nieuwtjes te ontdekken.Wij willen ons leven op het platteland graag met u delen.

Terroir de FamillesB&B in de Franse regio 'La Meuse-Lorraine' in het zeer landelijke dorpje Ecurey-En-Verdunois, gelegen tussen Verdun, Stenay en Montmedy.In het huis zijn er 3 kamers met in totaal 3 dubbele bedden, een enkel bed en 2 badkamers.


U bent zeer welkom om deel te nemen aan ons leven op onze micro-boerderij met activiteiten als het melken van onze geiten en schapen, de dieren verzorgen en andere seizoensgebonden activiteiten.

Wat je mag verwachtenQui veut un bisou de ces deux charmeurs? Balthazar, le père et Quintin, le fils.

Een zoen van vader en zoonLeven tussen de dieren is zeer verrijkend. Ze leren ons veel, maar laten ons soms ook lopen. Wanneer ze de kans krijgen, gaan ze alleen op stap. We hebben aan de lijven mogen ondervinden waarom er gesproken wordt van 'zo koppig als een ezel'.
Le lavoir du village, bien remis en état et ouvert occasionelement

Het washuis van ons dorpSamen met de kerk, behoort het washuis tot het patrimonium van het dorp. Ook de Flamandes zijn vrij typisch voor de regio. Een lichtschacht om natuurlijk daglicht te krijgen in de donkerste delen van het huis. 
L'amour passionné entre la terre et le ciel

Zicht op de valleiWe nodigen jullie uit om verliefd te worden op ons dorp en de omgeving. Elk seizoen heeft zijn eigenheid en al wandelend door het bos of de vallei, kan je op adem komen.

Seb, Sus en Sil vragen zich af waar Sam isDe lammetjes zijn de voorbode van een nieuw seizoen van kaas maken.

Terroir de FamillesTerroir de familles is een micro-boerderij, gelegen in Ecurey-en-Verdunois. Dit kleine dorpje tenmidden vanhet platteland van het departement Meuse, bevindt zich tussen Verdun, Stenay et Montmédy. Beleef een rustige uitstap in de natuur en leer meer autonoom te leven op het ritme van de Parmacultuur. Kom mee de geiten en schapen melken, de melk omvormen tot kaas of alleen het eindproduct proeven: onze artisanale kazen van geiten- én schapenmelk. Open je blik tot aan de hemel en kom 's nachts de sterrenbeelden ontdekken die ook deel uitmaken van onze natuurlijke omgeving. 

Terroir De Familles

7, Rue des trois fontaines, Ecurey en Verdunois, 55150, Frankrijk

Treinstation in Verdun (30km)Ons dorp ligt tenmidden van verschillende slagvelden uit WO I. Helaas is het moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.